7 Temmuz 2018 Cumartesi

SARIMSAKLI BİFTEKLİ SANDVİÇ

   Benim gibi bir gün önce pişirdiğiniz bifteği bu sefer değişik bir şekilde sunup bitmesini sağlayabilir ya da sırf bu tarif için biftek kızartabilirsiniz. Her ikisi için de değeceğini göreceksiniz. Atıştırmalık biftek dilimler sarimsaklı ekmekle birlikte kaybolup gidecek...


MALZEMELER:
Baget ekmek
250 gr biftek
Kaşar peyniri
75 gr tereyağı
1-2 diş sarımsak
Maydanoz
YAPALIM:

  • Biftekleri kızartın. Baget ekmekleri bifteklerin uzunluğunda kesin, içlerini boşaltın.
  • Kaşarları tost yapacakmış gibi kesin, daha kolayı tost kaşarı kullanın. Biftekleri dilim kaşarların içine sarıp bagetlerin ortalarına yerleştirin.
  • Tereyağını eritin, rendelenmiş sarımsağı, ince doğranmış maydanozu ve ince rendelenmiş kaşarı karıştırın. 
  • Ekmekleri içindeki bifteklerle beraber birer kez daha dilimleyin, tam bir lokmalık dilimler osun. 
  • Hepsini uç uca yerleştirip alüminyum folyonun içine koyun, üzerine tere yağlı karışımı sürün ve folyayla her tarafını kapatıp paket yapın. 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin ve sıcak olarak servis edin. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Special design for Hayatın Kıvamı by GeCe